Promotivna akcija „TJEDAN ODMORA VRIJEDAN“

Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica nastavljaju s nacionalnom promotivnom akcijom „Tjedan odmora vrijedan“.

Ministarstvo turizma i sporta te Hrvatska turistička zajednica nastavljaju s nacionalnom promotivnom akcijom „Tjedan odmora vrijedan“, s ciljem poticanja domaćeg tržišta na turističke aktivnosti u pred i post sezoni. „Tjedan odmora vrijedan“ započeo bi 16. listopada i završio 25. listopada, a u tom razdoblju omogućilo bi se svim građanima Hrvatske posjetiti i upoznati razne dijelove naše zemlje, po upola nižim cijenama na sve turističke proizvode i usluge.

Svi turistički gospodarski subjekti mogu se besplatno prijaviti za sudjelovanje u promotivnoj akciji „Tjedan odmora vrijedan“ do 1. listopada na zasebnu web stranicu HTZ-a: www.tjedanodmoravrijedan.hr, poštujući uvjete određene od strane nosioca projekta. Svi oni koji se odluče biti dio ove promotivne akcije, moći će koristiti službene vizuale te na taj način jasno komunicirati da su dio ove nacionalne kampanje.

Za dodatne informacije možete se obratiti putem e-maila: info@tjedanodmoravrijedan.hr ili na brojeve telefona: 01/4699 353, 01/4699 954 i 01/4699 356.

Objavljeno: 10.09.2020