Festival Let the Music Be Free: Svjetski DJ-evi u Zagrebu

Festival Let the Music Be Free okupit će četrdesetak svjetski poznatih DJ-eva te je na zagrebačkom jezeru Jarun ljubiteljima elektronske glazbe zajamčen odličan provod.

Zagrebačko jezero Jarun 21. kolovoza postaje atraktivna lokacija za sve ljubitelje elektronske glazbe. Naime, toga se dana održava festival Let the Music Be Free na kojem će se za odličnu atmosferu pobrinuti četrdesetak DJ-eva iz cijelog svijeta, među kojima su Marco Carola, Luciano Claptone i mnogi drugi.

Iza organizacije toga događaja stoji tim zagrebačke event agencije Playbox koji je krajem 2019. godine organizirao zapažen i odlično posjećen Vegas Electric Parade. No, pandemija je poremetila planove organizatora za nastavak u Las Vegasu pa su oni odlučili događaj premjestiti u svoj grad, Zagreb.

Prema konceptu festivala, po uzoru na najpoznatije događaje takve vrste, šest pokretnih pozornica kruži oko jezera, a posjetitelji mogu ili sa svojih lokacija uživati u izvedbama svih izvođača ili slijediti atraktivne programe omiljenih DJ-eva.

Uz vrhunsku elektronsku glazbu organizatori najavljuju i bogate popratne sadržaje, kao što su slikanje grafita, izložba električnih automobila i slično, a očekuju ih i chill out zone, bogata gastronomska ponuda itd.

Program festivala Let the Music Be Free počinje 21. kolovoza, a trajat će do jutarnjih sati sljedećega dana.

Objavljeno: 18.08.2021