Cest is d'best: Zabava i veselje zajamčeni!

Zagrebačke ulice i ove će godine oživjeti u znaku 25. Međunarodnog uličnog festivala Cest is d'best i donijeti toliko potrebnu zabavu i veselje stanovnicima grada i njihovim gostima.

Međunarodni ulični festival Cest is d'best osnovan je 1997. godine i danas je najstariji ulični festival u Hrvatskoj. Zahvaljujući multimedijskim festivalskim događanjima na otvorenom, središte Zagreba i ove godine od 19. do 22. kolovoza poprima posve novi izgled, sadržaj i raspoloženje. Tradicionalno Cest is d'best, kojem potporu daje Turistička zajednica grada Zagreba, priređuje programe za djecu i odrasle kao što su atraktivna natjecanja, likovne instalacije, sportski i drugi programi, a tu je i veći broj glazbenih pozornica raspoređenih u samom središtu grada, na Trgu bana Josipa Jelačića, Cvjetnom trgu, u Bogovićevoj i Tkalčićevoj ulici, na Zrinjevcu, kao i na gornjogradskom Strossmayerovom šetalištu.

Dodatni ugođaj gradu daju nastupi uličnih svirača. Također se, uz mnoge ostale sadržaje, priprema i zanimljiv i aktualnom trenutku primjeren centar za hitne i sitne popravke raspoloženja. A kome on u vremenu u kojem živimo nije potreban?!

Objavljeno: 18.08.2021