Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, dragi posjetitelji, dragi poslovni partneri,

u ovom neočekivanom trenutku koji nas je sve zatekao, stižu nam brojne riječi podrške iz cijelog svijeta koje nam daju snagu i ulijevaju optimizam. Od srca vam zahvaljujem na tome, a posebno našim dragim sugrađanima i svima koji nam se javljaju iz cijele Hrvatske, kolegama iz turističkih zajednica, raznim blogerima, sportašima i klubovima, navijačkim skupinama i institucijama... Hvala vam svima na, prije svega, ljudskoj i iskrenoj podršci!

Godina koja je, prema svim najavama i pokazateljima, trebala biti najbolja za turističku industriju Zagreba, ali i za cijelu Hrvatsku, voljom više sile postala je najtežom i najizazovnijom u našoj novijoj povijesti. Suočavamo se s nečim potpuno novim, ali ovoga puta ne sami, već zajedno sa svima vama. Stoga ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo pomogli u prevladavanju ove krize i usmjerit ćemo sve naše snage kako bismo uskoro zakoračili u jedan novi, bolji početak.

Turistička zajednica grada Zagreba nastavlja s aktivnostima te smo za vas pripremili mnogo zanimljivog sadržaja na ovim stranicama i našim društvenim mrežama. Kako bismo i u ovim danima bili zajedno, na jednom mjestu smo prikupili sve informacije o online događanjima i inicijativama. Ujedno, donosimo prijedloge kako možete doživjeti Zagreb virtualno te, naravno, pratimo i slušamo poruke Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Zagreb je oduvijek bio živ i ponosit', jak i prkosit' te ćemo, čim prilike dopuste, ponovo svi zajedno uživati u našem gradu. Volite Zagreb kao i do sada i ne zaboravite - Zagreb voli vas!

Vaša dr. sc. Martina Bienenfeld,
direktorica Turističke zajednice grada Zagreba